15 Μαρ 2012

Βεάκη: Γιατί όλοι δίνουν ραντεβού στον διάσημο πεζόδρομο του Περιστερίου;;

Βεάκη: Γιατί όλοι δίνουν ραντεβού στον διάσημο πεζόδρομο του Περιστερίου;;
Σταθερά ανερχόμενο το Περιστέρι, δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά περπατήσαμε τον μικρό πεζόδρομο της Βεάκη και εντοπίσαμε -εκτός από αφίξεις που ξεφυτρώνουν η μια πίσω απ την άλλη- κάποια από τα πιο όμορφα στέκια των Δυτικών Προαστίων. Κάνε μαζί μας τη βόλτα και μπες σε εορταστικό mood!
Sempre
Προνομιακό πόστο στο τέλος της Βεάκη και μεγάλες τζαμαρίες που αγναντεύουν την περαντζάδα για το café-bar που ουσιαστικά δημιούργησε την πιάτσα της Βεάκη. Εντυπωσιακή κάβα με πάνω από 30 ετικέτες malt. Παλαιωμένα Glenfiddich, συλλεκτικά Chivas και άλλοι μεθυστικοί πειρασμοί πολλών καρατίων. Ιδανικό και για καφέ από το πρωί με χαλαρές μουσικές. Καθημερινά από 08:00.
(Σαρανταπόρου & Αιμ. Βεάκη, τηλ. 210 5787043)
45 str
Βιομηχανικό design που ξεχωρίζει και περίεργοι φωτισμοί που δίνουν στο κατά τ' άλλα mainstream café-bar, ιδιαίτερο χαρακτήρα. Στα τραπεζάκια του μέσα και έξω θα πιεις τον καφέ σου ανάμεσα σε νεανικό κοινό, ενώ όσο νυχτώνει τα mainstream beats ανεβαίνουν. Καθημερινά από 08:00.
(Αιμ. Βεάκη 45, κιν. 6948 259418)
Circle
Προστέθηκε στις επιλογές μας στις αρχές Νοεμβρίου. Καλοντυμένοι baristi που θυμίζουν espresso bar εξωτερικού, καλός καφές και minimal διαθέσεις στο décor. Πίσω από την μπάρα του θα συναντήσεις και την πανέμορφη Nelly (αν αναρωτιέσαι τι σου θυμίζει, μάλλον διαβάζεις Playboy). Η παρεΐστικη διάθεση θα σε κάνει να το προτιμήσεις. Καθημερινά από 08:00.
(Αιμ. Βεάκη 62, τηλ. 213 0210834)
Social
Το πρώην Yoop, με πλήρως νέο πρόσωπο, ανεβάζει ψηλά τα δεδομένα της ποιότητας και μας υποδέχεται για καφέ και ποτό. Το υψηλής αισθητικής design είναι ο πρωταγωνιστής και η κομψή μπάρα του φιλοξενεί καφέ με όλες τις τεχνικές latte art, τα ποτά σου αλλά και τις 17 διαφορετικές μοναστηριακές μπύρες που μπορείς να επιλέξεις. Καθημερινά από 08:00.
(Αιμ. Βεάκη & Δελφών 16, τηλ. 210 5781989)
Café-café
Το παλαιότερο café της περιοχής γιόρτασε πρόσφατα τα 5α γενέθλιά του και συνεχίζει να μας προσφέρει παρεΐστικες στιγμές στο ζεστό χώρο του, που είναι ιδανικός για καφέ και ποτό. Κάθε Κυρ. εμφανίζεται live το συγκρότημα 719. Στα plus η πολύ διαβασμένη κάβα του. Καθημερινά από 08:00.
(Αιμ. Βεάκη 60, τηλ. 210 5787043)
Ρετσέτα
Τι έλειπε από τον πεζόδρομο της Βεάκη; Ένα αυθεντικό ρακομελάδικο. Το Ρετσέτα (σημαίνει συνταγή) εδώ και έναν χρόνο είναι το αγαπημένο στέκι της παρέας. Ο διώροφος χώρος έχει retro διάθεση, με τραπέζια ζωγραφισμένα στο χέρι και πίνακες. Κάθε Πέμ. αφέσου στις έντεχνες μελωδίες, ενώ το Σάββατο σε περιμένει με πιο λαϊκή-ελαφρολαϊκή διάθεση. Τιμή: €8/ρακόμελο. Καθημερινά από 21:00.
(Αιμ. Βεάκη 58, τηλ. 210 5723501)
Kika
Στυλάτο café-bar με theatrale διαθέσεις στο décor, κάδρα στους τοίχους, όμορφο bar για τα ποτάκια σου και κεφάτες μουσικές. Μετρά έναν χρόνο στη Βεάκη και θα το ξεχωρίσεις και για τα τραπεζάκια του έξω ανάμεσα στα μικρά δεντράκια, που δίνουν εντύπωση βιεννέζικου καφέ. Καθημερινά από 08:00.
(Αιμ. Βεάκη 35, τηλ. 210 5737300)
Iguana
Mainstream αισθητική, νεαρές ηλικίες που το επιλέγουν για τον καφέ ή το ποτό τους. Οι μουσικές παίζουν σε πολλά είδη και κρατούν τη διάθεση ψηλά, ειδικά το βράδυ, όταν η κάβα του σε μυεί στα μυστικά της. Πολύ δυνατά cocktails από βραβευμένους mixologists. Καθημερινά από 08:00. (Αιμ. Βεάκη 37, τηλ. 210 5782214
Mικρό Café
Mια ethnic γωνιά που έχει κατακτήσει το κοινό της περιοχής. Μικρός χώρος, mix 'n' match διακόσμηση με μινιατούρες και σαξόφωνα, jazz και soul μουσικές και ζεστά χρώματα. Αίσθηση σαν να βρίσκεσαι στο δωμάτιο του σπιτιού σου με τα φιλαράκια σου. Προτίμησέ το αν δεν σου αρέσουν τα mainstream σκηνικά. Κάθε Πέμ. live jazz. Καθημερινά από 08:00.
(Αιμ. Βεάκη 56)
Just Dogs
Ολοκαίνουρια και γευστική άφιξη που προστέθηκε στη Βεάκη λίγο πριν τις γιορτές με concept τα hot dogs. Πέντε διαφορετικά είδη λουκάνικου (από diet μέχρι super special) και 7 είδη σος εγγυώνται γρήγορη και ποιοτική απόλαυση. Τον κατάλογο συμπληρώνουν η πεντανόστιμη πατάτα twister και τα αμερικάνικα cupcakes. Τιμή: €5-10/άτομο. Καθημερινά 11:00-03:00, Παρ.-Σάβ. μέχρι 06:00.
(Αιμ. Βεάκη 34)
Di mar
Μεγάλη μπάρα με LED φωτισμούς και δυνατά beats στο ολοκαίνουριο café-bar που υποδέχτηκε η Βεάκη μόλις πριν από λίγες μέρες. Mainstream κοινό και δυνατά parties με DJ. Καθημερινά από 08:00 και για καφέ.
(Αιμ. Βεάκη 23)
Τρούφα
Το πιο λαμπερό ζαχαροπλαστείο της Βεάκη άνοιξε τις πόρτες του στα μέσα του Δεκέμβρη και μας εγγυάται πολλές γλυκές αμαρτίες. Εκτός από τα εορταστικά γλυκά που θα δεις να φιγουράρουν στη βιτρίνα του, υπάρχουν πολλά σοκολατάκια, πάστες και μυρωδάτα κουλουράκια. Καθημερινά 08:00-22:00.
(Αιμ. Bεάκη 21)
Μossa
Café-bar που έγινε meeting point. Tο νεανικό κοινό το επιλέγει για τα ποτά του (μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές ετικέτες) και τη μουσική του που θα σε απογειώσει. Ζήτησε κάποιο cocktail από την καλή λίστα και αφέσου στη μαγεία του. Κατά καιρούς διοργανώνονται lives που ανεβάζουν τη διάθεση στο κόκκινο. Προτίμησέ το και για καφέ. Καθημερινά από 08:00.
(Αιμ. Βεάκη 9, τηλ. 210 5750585)
Mελίλωτο
Ένας μικρός παραμυθένιος παράδεισος σε περιμένει για να τον ανακαλύψεις και να χαρίσεις ένα μικρό κομμάτι του στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κούκλες, χειροποίητα στολίδια, νεράιδες που κρέμονται από το ταβάνι και πολλές επιλογές σε δώρα για το σπίτι, που θα τις λατρέψεις. Καθημερινά από 09:00.
(Αιμ. Βεάκη 32)
Βocca di Lupo
To όνομά του σημαίνει στα ιταλικά «Στόμα του Λύκου». Μικρό και παρεΐστικο, σερβίρει από τις 8 το πρωί αρωματικό καφέ, κρύα σάντουιτς και λαχταριστά γλυκά, όπως σοκολατίνα με αμύγδαλο και τιραμισού. Κατά καιρούς διοργανώνει lives με ελληνικό ρεπερτόριο. Καθημερινά από 08:00.
(Αιμιλίου Βεάκη 5, τηλ. 210 5782277)
Για φαγάκι στο χεράκι
Λαχταριστά σουβλάκια σε ένα πολύχρωμο χώρο αλλά και... στο χεράκι. Καλαμάκια, μπιφτεκάκια και άλλες λιχουδιές κατευθείαν από τη σχάρα στο πιάτο σου, για casual και ποιοτικές απολαύσεις. Τιμή: €8-12. Καθημερινά από 12:00.
(Αιμ. Βεάκη 41, τηλ. 210 5780900)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου