1 Μαρ 2012

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


Πνευματικά δικαιώματα

Τα άρθρα, οι απόψεις, τα κείμενα και τα εν γένει στοιχεία του e-pandora.blogspot.com είναι στη διάθεση των επισκεπτών, υπό τον όρο της αναγραφής της πηγής και της σχετικής παραπομπής στο παρόν blog.
Προκειμένου να γίνει χρήση κειμένου του e-pandora.blogspot.com(άρθρου, απόψεων, στοιχείου ή οποιασδήποτε καταγραφής) εν όλω ή εν μέρει, στο διαδίκτυο, οι επισκέπτες υποχρεούνται να παραθέτουν σχετικό σύνδεσμο (link) προς την παρούσα ιστοσελίδα, ευδιάκριτα και με σαφήνεια.
Στο πλαίσιο των κανόνων δεοντολογίας, σε περίπτωση αναδημοσιεύσεων από άλλους διαδικτυακούς τόπους, παρατίθεται από το e-pandora.blogspot.com σχετικός σύνδεσμος (link) στο τέλος κάθε αναδημοσίευσης(πηγή).
Το e-pandora.blogspot.com δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας καθώς και των δικτυακών τόπων (links) στους οποίους παραπέμπει και είναι προσβάσιμα μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του.

Όροι χρήσης

Η υποβολή σχολίων και κάθε άλλης μορφής συμμετοχή στην ιστοσελίδα είναι θεμιτή. Υβριστικές, προσβλητικές και αντίθετες στην δημόσια αιδώ και τα χρηστή ήθη, εκφράσεις και συμπεριφορές δεν επιτρέπονται.
Η ανάρτηση των καταχωρήσεων απόκειται στη διακριτική ευχέρεια των διαχειριστών του παρόντος ιστοτόπου.
Δεν επιτρέπεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή ή χρήση στοιχείων του παρόντος δικτυακού τόπου για εμπορικό σκοπό. Επιτρέπεται μόνον ύστερα από επικοινωνία με την ομάδα διαχείρισης αποστέλλοντας e-mail στη ηλεκτρονική διεύθυνση epandora.team@gmail.com
Οι ιδέες, οι απόψεις και οι θέσεις όσων φιλοξενούνται στο e-pandora.blogspot.com εκφράζουν τους γράφοντες και μόνον.
Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Λοιποί όροι

Το e-pandora.blogspot.com και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης.
Οι υπηρεσίες του e-pandora.blogspot.com παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ’ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.
Η επίσκεψη και η χρήση του παρόντος ιστοτόπου από κάθε επισκέπτη, τελεί υπό τους όρους των σχετικών με τις τηλεπικοινωνίες διατάξεων.
Αντίθετη στο νόμο ή καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου, δεν επιτρέπεται.
Αν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση μας ή σχόλια αναγνωστών μας, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας (email: epandora.team@gmail.com ) προς αποκατάσταση. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου