27 Μαρ 2012

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το Guild Wars 2

Αν και το Guild Wars 2 δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι, η Beacon Multimedia ο αντιπρόσωπος δηλαδή της NCSoft στην Ελλάδα  έδωσε στη δημοσιότητα τις τιμές των δύο εκδόσεων του τίτλου.

Όπως μάθαμε λοιπόν, η προπαραγγελία του Guild Wars 2 θα είναι δυνατή από τις 10 Απριλίου σε δύο εκδόσεις: απλή και Collector’s. Η απλή θα κοστίζει 54.99 ευρώ και θα προσφέρει εγγυημένη πρόσβαση σε όλα τα beta events, πλήρη πρόσβαση στο παιχνίδι 3 ημέρες νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία του, αποκλειστικό in-game Hero Band με stat enhancements και δυνατότητα για πλήρη μεταφορά όλων των χαρακτηριστικών του παίκτη από το head-start στο παιχνίδι, ταυτόχρονα με την επίσημη κυκλοφορία του.

Η Collectors' edition από την άλλη θα είναι αρκετά ακριβότερη καθώς θα στοιχίζει 149.99 ευρώ αλλά δεδομένου ότι θα περιλαμβάνει μία σειρά από extras φαίνεται ότι αξίζει την επιπλέον δαπάνη. Όπως θα περίμενε κανείς, όσοι αγοράσουν το pre-launch πακέτο, θα έχουν τη δυνατότητα να το επιστρέψουν στην κυκλοφορία του τίτλου προκειμένου να πάρουν την κανονική έκδοση.

ΠΗΓΗ: http://www.proho.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου