2 Απρ 2012

Φίλιππος Πλιάτσικας - Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Περιοδεία ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, ξεκινούν οι δύο αξιόλογοι καλλιτέχνες, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα στηριγμένο στα τραγούδια των προσωπικών τους άλμπουμ!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος το καλοκαίρι και θα συναντήσουν μαζί, τους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά, έχει δώσει το δικό του προσωπικό στίγμα. Χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι και σειρά sold out συναυλιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Συνεργασίες με ιδιαίτερα σημαντικούς καλλιτέχνες, εντός και εκτός συνόρων, συμπληρώνουν ιδανικά αυτό το καλλιτεχνικό κάδρο του Φίλιππου Πλιάτσικα.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας έχοντας κάνει πλατινένιες πωλήσεις και στα τρία προσωπικά album της και sold out συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η φωνή της, η ερμηνεία της, οι συνεργασίες της τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά με Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες, το ήθος της και η σκηνική της παρουσία την έκαναν να θεωρείται μία από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής.
Το πρόγραμμά τους στηρίζεται σε 3 album “Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες”, “Στίλβη” και “Omnia” αλλά και στις πρόσφατες προσωπικές δισκογραφικές τους δουλειές “Είπα στους φίλους μου” και “Προσοχή στο κενό”.

Στο πρώτο μέρος αυτού του ταξιδιού ο Φίλιππος και η Ελεωνόρα θα βρεθούν σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας ξεκινώντας από την Αλεξανδρούπολη στις 30 Μαΐου και θα συνεχίσουν στην Κομοτηνή, στις Σέρρες, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στο Βόλο, στα Γιάννενα για να έρθουν στον Πειραιά, στο Βεάκειο και λίγο αργότερα, στα μέσα Ιουλίου, στο θέατρο του Λυκαβηττού στην Αθήνα, αφού προηγουμένως δώσουν μία μεγάλη συναυλία στην Λευκωσία, στην Κύπρο.

Αλεξανδρούπολη
Τετάρτη 30 Μαΐου 2012
Δημοτικό Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης

Κομοτηνή
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012
Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής

Σέρρες
Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012
Ανοιχτό Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι Σερρών

Θεσσαλονίκη
Σάββατο 2 Ιουνίο υ 2012
Θέατρο Γης

Λάρισα
Κυριακή 3 Ιουνίου 2012
Ανοιχτό Θέατρο Αλκαζάρ

Βόλος
Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

Ιωάννινα
Τρίτη 5 Ιουνίου 2012
Υπαίθριο Θέατρο της ΕΗΜ (Φρόντζου)

Πειραιάς
Σάββατο 9 Ιουνίου 2012
Βεάκειο Θέατρο

Κύπρος
Λευκωσία (TBC)

Αθήνα
Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012
Θέατρο Λυκαβηττού

Προπώληση εισιτηρίων
Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει άμεσα και θα ανακοινωθούν τα σημεία προπώλησης σε κάθε πόλη!
Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.


ΠΗΓΗ: http://entertainment.in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου