5 Απρ 2012

Sony Xperia sole με «μαγικό άγγιγμα»

Κάνοντας το ντεμπούτο του αποκλειστικά στο Xperia sole, το μοναδικό floating touch της Sony επιτρέπει στους καταναλωτές να πλοηγηθούν στο Διαδίκτυο με τα δάχτυλα να αιωρούνται πάνω από την οθόνη με τρόπο που να λειτουργούν σαν ένας κινούμενος κέρσορας. Χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν την οθόνη, με το που βρεθεί το επιθυμητό link αμέσως αυτό επισημαίνεται, και μπορείτε να ανοίξετε τη σελίδα. Η Sony σκοπεύει να συνεργαστεί με developers, ώστε η τεχνολογία floating touch να επεκταθεί στο μέλλον και σε άλλες εφαρμογές.

Απλοποιείστε την καθημερινότητα με τα SmartTags
Το Xperia sole υποστηρίζει την τεχνολογία NFC (Near Field Communication) και διαθέτει δυο NFC Xperia SmartTags στην συσκευασία του με στόχο να κάνει γνωστή την τεχνολογία στο ευρύ κοινό απλοποιώντας τις καθημερινές κινήσεις τους. Περνώντας το smartphone πάνω από το SmartTag, ένα προεπιλεγμένο προφίλ αυτόματα εμφανίζεται σε λειτουργία. Τα δυο SmartTags που διατίθενται με το Xperia sole μπορούν να εκτελέσουν μέχρι και δέκα διαφορετικές εντολές. Πχ, τo ένα Xperia SmartTag είναι ιδανικό για το καθιστικό του σπιτιού αφού μπορεί να συνδεθεί με το Wi-Fi και να ανοίξει τo Google και εφαρμογές πρόγνωσης καιρού. Το άλλο μπορεί να μπει στην κρεβατοκάμαρα και να ενεργοποιεί το ξυπνητήρι και τη σιωπηλή λειτουργία. Το Xperia sole υποστηρίζει την αντιστοίχιση με άλλα NFC smartphones για σύνδεση μεταξύ τους μόνο με μια κίνηση.

Μια δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας ανά πάσα στιγμή!
Το Xperia sole διαθέτει οθόνη με Mobile Bravia engine, xLOUD και τεχνολογία 3D surround για ένα δυνατό και άκρως κρυστάλλινο ήχο. Ο διπύρηνος επεξεργαστής 1GHz προσφέρει μία πολύ γρήγορη απόδοση. Επίσης έχει κάμερα γρήγορης εκκίνησης, σε περίπου 1’’ κατ’ ευθείαν από την κατάσταση αναμονής.

Βασικά χαρακτηριστικά: Xperia sole
  • Τεχνολογία floating touch για μία μοναδική πλοήγηση στο Διαδίκτυο
  • Τεχνολογία NFC και δυο Xperia SmartTags για γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές και το περιεχόμενο
  • Οθόνη με Mobile Bravia Engine για απόλυτη ευκρίνεια
  • 1GHz διπύρηνος επεξεργαστής για πολύ γρήγορη απόδοση
  • xLOUD and τεχνολογία 3D surround για δυνατό και κρυστάλλινο ήχο
ΠΗΓΗ: http://www.proho.gr