5 Απρ 2012

Intel, Τα Ultrabook είναι πιο λειτουργικά απ’ όλα τα Apple προϊόντα!


Μεγάλες δηλώσεις έκανε η Intel, ώστε να προωθήσει τα . Μαζί με τις καθιερωμένες δηλώσεις, ότι τα είναι πολύ φορητά με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, επεκτάθηκε και σε μίνι επίθεση προς την Apple.
Πιο συγκεκριμένα, η Intel επιτέθηκε στο iPad και στο Macbook Air με την εξής δήλωση: Το iPad δεν συγκρίνεται σε λειτουργικότητα με τα Ultrabook, ούτε και το MacBook Air.
Αν και εκθείασε το Macbook Air(λογικό έχει επεξεργαστή Intel) , σαν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν λειτουργικό Mac. Όμως επέμεινε ότι, σε κάθε περίπτωση τα Ultrabook είναι τα ιδανικά για κάθε χρήστη, καθώς προσφέρουν τα ίδια με ένα Macbook Air με μικρότερη τιμή και Windows.
Βέβαια, η επίθεση στο iPad δεν έγινε τυχαία. Ο λόγος είναι, το StoryBook. Το StoryBook πρόκειται για το Tablet της Intel, που θα έχει τον νέο επεξεργαστή Medfield, οθόνη 10 ινστών και δύο λειτουργικά συστήματα.
Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του StoryBook. Αν και πολλοί εικάζουν, πως τα δύο λειτουργικά θα είναι Windows 8 και Tizen. Τέλος, η τιμή του StoryBook θα είναι στα 300$.


ΠΗΓΗ: http://www.goodbyte.gr