22 Μαρ 2012

Επανέρχεται η σειρά Baldur's Gate με σύγχρονα γραφικά!

Ανακοινώθηκαν τα σχέδια για την επανεμφάνιση των Baldur's Gate και Baldur's Gate II συμπεριλαμβανομένων και των expansions στην αγορά με βελτιστοποιημένα γραφικά.
Η λιτή σχετικά ανακοίνωση στο BaldursGate.com είχε ως εξής: "Η Atari, η Wizards of the Coast και η Overhaul Games είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ξεκίνησε η ανάπτυξη της Enhanced Edition του Baldur's Gate και του Baldur's Gate II. Τα Baldur’s Gate: Enhanced Edition και Baldur’s Gate II: Enhanced Edition θα βασιστούν σε μία βελτιστοποιημένη έκδοση της μηχανής γραφικών Infinity Engine μαζί με ποικίλες μοντέρνες βελτιώσεις".
Αν και οι περισσότεροι φίλοι της αξεπέραστης σειράς θα προτιμούσαν ένα νέο τίτλο στην σειρά, όπως το Baldur's Gate III, αναμφισβήτητα η επανέκδοση των παλαιών τίτλων με τις βελτιστοποιήσεις στα γραφικά και τις διάφορες μοντέρνες προσθήκες θα τους ικανοποιήσει. Αν επιβεβαιωθεί η εμπορική επιτυχία των παιχνιδιών, τότε ένα νέο παιχνίδι λογικά θα πάρει σειρά.
Να συμπληρώσουμε ότι η Overhaul Games στελεχώθηκε από μία ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών, καλλιτεχνών και προγραμματιστών για να βελτιστοποιήσουν την διαχρονική κλασσική σειρά. Απόδειξη είναι ότι για να παραμείνει πιστή αυτή η ομάδα στο πνεύμα του παιχνιδιού, στελεχώθηκε και από όλα τα μέλη που βοήθησαν στην ανάπτυξη του πρώτου Baldur's Gate.

ΠΗΓΗ: GHZ.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου