16 Μαρ 2012

PlayStation Vita

PlayStation Vita

Το φορητό σύστημα ψυχαγωγίας της επόμενης γενιάς

Οθόνη OLED 5”, CPU/GPU υψηλής απόδοσης, ενσωματωμένο Wi-Fi®, GPS, οθόνη πολλαπλών σημείων επαφής, πίσω TouchPad
  • Γραφικά τόσο καλά που θα ξεχάσετε ότι είναι φορητά
  • Μοναδικό περιβάλλον χρήσης για απαράμιλλο παιχνίδι
  • Συνδεσιμότητα Wi-Fi® για παιχνίδια κοινωνικών δικτύων

Πάρτε κι εσείς μέρος στην επανάσταση των φορητών παιχνιδομηχανών

Με την εντυπωσιακή οθόνη του, το μοναδικό περιβάλλον χρήσης και την ισχυρή απόδοση, το PlayStation®Vita αναβαθμίζει τη φορητή ψυχαγωγία. Τα παιχνίδια κοινωνικών δικτύων εν κινήσει ποτέ δεν ήταν τόσο διασκεδαστικά.

Ζωντανέψτε τη δράση

Από την πίστα αγώνων μέχρι το πεδίο μάχης, βιώστε όλη τη δράση σε πλούσια χρώματα και ζωντανές λεπτομέρειες σε μια ευκρινή, καθαρή οθόνη OLED 5”. Τα γραφικά τελευταίας τεχνολογίας και η εκπληκτική επεξεργαστική ισχύς εξασφαλίζουν ότι κάθε παιχνίδι είναι ταχύτατο και πολύ διασκεδαστικό.

Οι φορητές παιχνιδομηχανές επαναπροσδιορίζονται

Ένας συνδυασμός οθόνης αφής και πίσω TouchPad, καθώς και η τεχνολογία αισθητήρα κίνησης επιτρέπει ανεπανάληπτα παιχνίδια σε μια φορητή συσκευή. Τα διπλά αναλογικά χειριστήρια και τα γνώριμα χειριστήρια του PlayStation® εμπλουτίζουν περαιτέρω την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Συνδεθείτε και παίξτε

Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi®, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε, να συνδεθείτε, να ανακαλύψετε, να μοιραστείτε και να παίξετε με τους φίλους σας, όπου και αν βρίσκονται. Η συμβατότητα με το δίκτυο του PlayStation® σάς βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα παιχνίδια κοινωνικών δικτύων.

Παιχνίδια με διαφορά

Η φωτογραφική μηχανή μπροστά και πίσω μαζί με το ενσωματωμένο GPS συμβάλλουν στη δημιουργία εμπειριών επαυξημένης πραγματικότητας AR που βασίζονται στη γεωγραφική σας θέση. Κάθε τίτλος παιχνιδιού για το PS Vita θα διαθέτει οθόνες LiveArea, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό σε πραγματικό χρόνο με άλλους παίκτες.

ΔυνατότητεςPlayStation Vita

  • Ευκρινής, καθαρή οθόνη OLED 5” - Ζωντανέψτε τα παιχνίδια και την ψυχαγωγία με εντυπωσιακή ανάλυση και πλούσια χρώματα.
  • Οθόνη αφής - Η οθόνη πολλαπλών σημείων επαφής προσφέρει νέα είσοδο χειρισμού για παιχνίδια PlayStation®.
  • Πίσω TouchPad - Φέρτε την επανάσταση στην ψυχαγωγία σας με αυτόν τον μοναδικό τρόπο παιχνιδιού.
  • Μπροστινή και πίσω φωτογραφική μηχανή - Σχεδιασμένες να δημιουργούν εκπληκτικές εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας AR και να τραβούν φωτογραφίες.
  • Χειριστήρια παιχνιδιών του PlayStation® - Οι παραδοσιακές είσοδοι χειριστηρίων παιχνιδιών περιλαμβάνουν κουμπιά κατεύθυνσης, κουμπιά ενεργειών και κουμπί Shoulder.
  • Χειριστήριο κίνησης έξι αξόνων - Οι αισθητήρες κίνησης, το γυροσκόπιο, το επιταχυνσιόμετρο και η ηλεκτρονική πυξίδα συνδυάζονται, για να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού με ευαισθησία κίνησης.
  • Διπλά αναλογικά χειριστήρια - Πλήρης έλεγχος και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού εν κινήσει.
  • Απόδοση PlayStation® - Τα γραφικά τεχνολογίας αιχμής και η επεξεργαστική ισχύς προσφέρουν απόλυτες εμπειρίες παιχνιδιού.
  • Ενσωματωμένο Wi-Fi® - Συνδεθείτε, ανακαλύψτε, μοιραστείτε και παίξτε ασύρματα με φίλους όπου και αν βρίσκονται.
ΠΗΓΗ: www.sony.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου