23 Μαρ 2012

Θέλετε να παίζετε τα πιο απαιτητικά παιχνίδια στο... notebook σας; Τότε χρειάζεστε το DynamiX!

Η εταιρεία LucidLogix (Lucid) που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή του Hydra αλλά και του λογισμικού Virtu και ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού εικονικοποίησης GPU, ανακοίνωσε το DynamiX.
Το DynamiX είναι μία εφαρμογή, που επιτρέπει την αναπαραγωγή ιδιαίτερα απαιτητικών παιχνιδιών, που απαιτούν εξελιγμένο τελευταίας γενιάς hardware, σε mainstream ή low-end φορητούς υπολογιστές και ultrabooks που διαθέτουν ενσωματωμένη GPU, και όχι διακριτή κάρτα γραφικών! Αν δεν το πιστεύετε, τότε πιθανόν η δωρεάν έκδοση του λογισotκού, που επιτρέπει την αναπαραγωγή του The Elder Scrolls V: Skyrim σε μία αρκετά μεγάλη γκάμα notebooks είναι διαθέσιμη για κατέβασμα.
"Με το Dynamix, το μόνο που χρειάζεστε είναι μία ενσωματωμένη GPU για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας υψηλών απαιτήσεων παιχνίδια στα περισσότερα notebooks, χωρίς να θυσιάσετε την ανάλυση της οθόνης σας ή να προβείτε σε μείωση της ποιότητας απεικόνισης μέσα από τις ρυθμίσεις των παιχνιδιών", δήλωσε ο Offir Remez, συνιδρυτής και πρόεδρος της Lucid. "Προσφέρουμε την συγκεκριμένη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού ως απόδειξη της ιδέας μας, την ώρα που εργαζόμαστε για να παράσχουμε περισσότερα παιχνίδια μέσω του DynamiX. Δοκιμάστε την, και πείτε μας την άποψη σας!" συμπλήρωσε.
Το DynamiX της LucidLogix έχει ως στόχο να καταστήσει δυνατή την αναπαραγωγή υψηλών απαιτήσεων παιχνιδιών με επαρκή framerates (fps) μετατρέποντας δυναμικά την ανάλυση των υφών που αντιστοιχίζονται σε αντικείμενα (texture mapping) σε πραγματικό χρόνο, λαμβάνοντας υπόψη την προβολή τω αντικειμένων στην οθόνη και την κίνησης. Όλα τα υπόλοιπα πληροφοριακά στοιχεία, όπως τα HUDs,τα μενού και οι χάρτες παραμένουν αμετάβλητα και παρουσιάζονται σε πλήρη ανάλυση. Η δοκιμαστική έκδοση του DynamiX για το Skyrim θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο eShop της LucidLogix. Μετά την δοκιμαστική έκδοση, θα ακολουθήσει η κανονική έκδοση του λογισμικού για το Skyrim αλλά και για άλλους τίτλους παιχνιδιών. Περισσότερες πληροφορίες και για να κατεβάσετε το λογισμικό DynamiX 1.0 πατήστε εδώ.

ΠΗΓΗ: GHZ.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου