25 Μαρ 2012

Αλλάζει τελικά το φινάλε του Mass Effect 3

Μεγάλες και πραγματικά ασυνήθιστες αντιδράσεις προκάλεσε στους απανταχού gamers το φινάλε που έδωσε η Bioware στο Mass Effect 3. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι οι επιλογές που έγιναν στα προηγούμενα δύο παιχνίδια δεν είχαν τις αναμενόμενες συνέπειες στην εξέλιξη και το τέλος της ιστορίας και ότι υποβάθμιζαν το γεγονός ότι οι επιλογές του χαρακτήρα του παίκτη σε σημαντικά σημεία της πλοκής μεταφέρονται στα επόμενα κεφάλαια της σειράς και διαμορφώνουν την εξέλιξη της ιστορίας, δίνοντας καθαρά προσωπικό χαρακτήρα στο παιχνίδι.
Οι gamers λοιπόν εξέφρασαν την οργή τους μέσω μιας εκστρατείας για νέο φινάλε εκφράζοντας το αίτημά τους δωρίζοντας χρήματα στο Child’s Play, φιλανθρωπική οργάνωση που συγκεντρώνει και στέλνει παιχνίδια σε 70 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.  Μάλιστα μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί περίπου 45.000 στερλίνες.
Η Bioware πάντως ανέφερε ότι θα λάβει υπόψη της τις αντιδράσεις του κοινού και θα σεβαστεί τα αισθήματα και την κριτική τους. Είναι βέβαιο λοιπόν ότι θα υπάρξουν αλλαγές αν και τι φύσης και έκτασης θα είναι αυτές μένει να το δούμε. Το πιθανότερο είναι η αλλαγή του φινάλε να γίνει μέσω της κυκλοφορίας νέου υλικού το οποίο όμως δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα στη βιομηχανία του gaming.

ΠΗΓΗ: http://www.proho.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου