16 Μαρ 2012

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιβεβλημένες ή μη οι αλλαγές στο χώρο του Μπάσκετ, σχετικά με την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Τα συμπεράσματα δικά σας...
ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ συμφώνησαν σε κάτι σημαντικό και από την επόμενη σεζόν, η βαθμολογία δεν θα είναι το αποκλειστικό κριτήριο για να παίξει μια ομάδα στην Α1...
Φυσικά και μια ομάδα που θα κατακτά την άνοδο με βάση τη βαθμολογία θα παίρνει το εισιτήριο για την Α1, όμως από εκεί και πέρα θα ακολουθείται μια άλλη διαδικασία, αν και εφόσον κάποια ΚΑΕ δεν μπορεί να παίξει στο πρωτάθλημα. Αν, δηλαδή, δεν πάρει το ΟΚ από την ΕΕΑ.

Θα συσταθεί, λοιπόν, μια πενταμελής επιτροπή, που θα αποτελείται από τρεις εκπροσώπους της ΕΟΚ και δύο του ΕΣΑΚΕ και θα αποφασίζει με βάση τα κριτήρια που θα θεσπιστούν. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι να βγάζει νωρίς την απόφασή της η ΕΕΑ, ώστε να υπάρχει ο χρόνος για να αντικατασταθεί η ομάδα που αδυνατεί να συμμετάσχει. Κάπως έτσι, δεν θα ξαναδούμε το φαινόμενο να διεξάγεται το πρωτάθλημα με 13 ομάδες, όπως συνέβη φέτος.

Αυτή ήταν η είδηση που βγήκε από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, που είχε θέμα και τον προϋπολογισμό για την επόμενη σεζόν, ενώ συζητήθηκε και το περιβόητο... κούρεμα των χρεών προς τους παίκτες.

ΠΗΓΗ:  http://www.superbasket.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου