23 Μαρ 2012

World of Warcraft: Scroll of Resurrection

Tη λειτουργία του Scroll of Resurrection ανακοίνωσε η Blizzard προσπαθώντας να επαναφέρει στην υπηρεσία της τους "απεξαρτημένους" παίκτες. Το Scroll of Resurrection είναι μια υπηρεσία η οποία επιτρέπει σε παίκτες που έχουν σταματήσει για κάποιο χρονίκο διάστημα το παιχνίδι (inactive wow account) να επιστρέψουν για μερικές ημέρες δωρεάν. Για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται κάποιος παίκτης ο οποίος έχει ενεργό λογαριασμό και αν ο παίκτης που θα λάβει το Scroll ανανεώσει την συνδρομή του ο παίκτης που έστειλε το Scroll κερδίζει από την εταιρεία ένα εντυπωσιακό Mount.

Spectral Wind Rider για τους Horde και Spectral Gryphon για τους Alliance.

Πλέον όμως η υπηρεσία έχει παροχές για τον παίκτη που δέχεται το Scroll. Εκτός από τις 7 ήμερες δωρεάν χρόνου, ο λογαριασμός του αναβαθμίζεται στο Cataclysm δωρεάν. Επίσης προαιρετικά μπορεί να ανεβάσει αμέσως έναν καινούργιο ή προυπάρχοντα χαρακτήρα του στο lvl 80. Ακόμα, άν επιθυμεί, μπορεί να κάνει μεταφέρει τον χαρακτήρα του στον server που βρίσκεται ο παίκτης που του έστειλε το Scroll of Resurrection.

Έχει μεγάλη σημασία μάλιστα ότι όλες αυτές οι παροχές δίνονται ανεξάρτητα από το αν θα ανανεώσει ο παίκτης τη συνδρομή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βlizzard, δυο είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί ένα λογαριασμός για να μπορεί να χρησιμοποιήσει το Scroll of Resurrection.
  1. Ο λογαριασμός που θα λάβει το S.o.R. πρέπει να ήταν πληρωμένο με οποιαδήποτε μορφή συνδρομής - gamecard / πιστωτική κάρτα κλπ. για τουλάχιστον 1 μήνα στο παρελθόν
  2. Ο λογαριασμός που θα λάβει το S.o.R. πρέπει να ήταν ανενεργός και η συνδρομή που είχε να έληγε το αργότερο στις 4 Μαρτίου 2012
Όλες οι αιτήσεις για Scroll of Resurrection εγκρίνονται στο τέλος κάθε ημέρας ενώ η άνοδος στο επίπεδο 80 ολοκληρώνεται την στιγμή που θα κάνει login ο χαρακτήρας που έχει επιλεχθεί.

ΠΗΓΗ: http://www.proho.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου